Kezdőlap » Aminósavak » Amino BEEF 5000


Amino BEEF 5000

Amino BEEF 5000

img

 

Cikkszám: 002
Gyártó: Best Nutrition
Ár (nettó): 2 835 Ft
Ár (bruttó) (27.0 %):
3 600 Ft
Amino BEEF 5000 - 1

Protein tabletták magas állati fehérje hidrolizátumot tartalmaznak, hogy támogassák az izomnövekedést.

Amino BEEF 5000 kiváló minőségű hidrolizált szarvasmarha eredetű protein egy egyedülálló minőségű hidrolizált tojásfehérje hozzáadásával a jobb biológiai felhasználás fokozására a szervezetben. Ez a mátrix biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot és az aminosavak beépülését  az izomba, minimálisan terhelve a szervezetet. Mivel a termék tejfehérjét nem tartalmaz, különösen alkalmas az izom definíció eléréséhez a vékony bőr alatt.


A termék célja, hogy kiegészítőként szolgáljon a kiegyensúlyozott étrend az intenzív edzés mellett. Az Amino BEEF 5000 fenntartartja a pozitív nitrogén egyensúlyt és az anabolikus állapotot a szervezetben.


• 990 mg legtisztább állati eredetű aminosavat tartalmaz tablettánként mesterséges édesítőszerek nélkül, hozzáadott marhahús aromával
• maximális pozitív nitrogén egyensúly
• fokozott biológiai érték (BV)
• minimális terhet jelent a testre és az emésztőrendszerre
• gyorsan felszívódó rövid peptideket tartalmaz a maximális hatás eléréséreTudományosan összeállított kombináció állati eredetű hidrolizátumokból Amino BEEF 5000, (a MAX PLANK Institute in Germany hosszú távú kutatási eredményei alapján) eléri minden idők legmagasabb biológiai értékét BV a már ismert állat (szarvasmarha) eredetű készítmények közül. Ez biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot és az aminosavak beépülését  az izomba és minimálisan terheli a szervezetet.
Nem hiába volt a keményen dolgozók között az angol nyelvű országokban  a mondás, miszerint steak & egg power back. Valóban a hús fehérjéből, valamint a tojásból származó aminosavak hozzáadásával akár 25%-kal magasabb biológiai érték érhető el, mint abban az esetben, ha mint aminosav forrásként tiszta marhahúst használnánk fel (BV 92). A tabletta tartalmaz rövid, gyorsan felszívódó peptideket az anabolikus anyagcsere beindításához azonnal edzés után. Hosszú hidrolizált fehérje láncok biztosítják a szükséges aminosavakat  az izom növekedés korai szakaszában regenerációkor.

Összetétel: hidrolizált  marhahús fehérje, rövid peptideket tartalmazó  tojás hidrolizátum (aminosav tartalom 99%), sűrítőanyag: kalcium-foszfát, elválasztó szer: magnézium-sztearát, aroma, ízfokozó: nátrium-klorid.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

comment

M2UxMG