Akciós termékek

Legnépszerűbbek

BCAA 5000 250db
Ár 6 350 Ft
BCAA 80 000 1L
Ár 5 300 Ft

Hírek

arr3HAMAROSAN NYITUNK!!!HAMAROSAN... arr32. hír címe, dátumaMásodik hír! Itt található a Hírek szekció mintaszövege. Az első 30 karakter a kezdőlap Hírek...

Kapcsolat

Szabó Lajos EV
Telefonszám: +36 308669597
Írjon nekünk

Kérdőív

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszikNagyon tetszik 53% Egész jóEgész jó 47% Nem túlságosan tetszikNem túlságosan tetszik 1% Egyáltalán nem tetszikEgyáltalán nem tetszik 0%

Üzleti feltételek
Üzleti feltételek

Garancia, szavatosság
A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás, vagy a megtekintés időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomagot ellenőrizni, a termék/termékek ellenértékét kiegyenlíteni.A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén kérjük, észrevételét jelezze a bestnutritionhungary@gmail.com e-mail címen.
A www.bestofnutrition.eu webáruház az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A jelen webáruház fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.
Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor az online megtalálható a www.bestofnutrition.eu weboldalon és áruházban.
Az oldalon található termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés leadása után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, vagy az előzetesen egyeztetett rendelési paraméterek nem megvalósíthatóak, úgy a webáruház felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, a megrendelés módosítása végett.

Elállás
A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az  bestnutritionhungary@gmail.com e-mail címen jelezheti. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli. A visszautalt összegből az eladó levonja a fizetéssel kapcsolatosan felmerült tranzakciós költségeket. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.
A webáruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A sérült termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket valamint a szállítások költségeit.
Pénz visszafizetés kizárólag személyesen, vagy banki átutalással történik. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Adatvédelem
Az Ön által megadott adatokat a bestofnutrition.eu webáruház kizárólag a megrendelések teljesítéséhez / bizonyításához, kapcsolatfelvételhez, valamint a partner-kereskedőkkel való egyeztetés céljából tárolja. Adatait harmadik félnek semmilyen módon és semmilyen formában nem adjuk át. Kivételt képeznek ez alól a megrendelés teljesítéséhez nélkülözhetetlen partnerek pl. partner-kereskedők, futárcégek, akik a tőlünk kapott adatokat nem tárolhatják, nem adhatják tovább harmadik fél számára. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.

Feltételek
A bestofnutrition.eu webáruház weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja az előbbiekben leírt üzletszabályzatot és vásárlási feltételeket. Kijelenti, hogy tisztában van a rendelés és a termékek átvételének folyamatával. A megrendelést csak akkor tudjuk valósnak és elfogadottnak tekinteni, illetve a termék/termékek partnerkereskedéshez történő kiszállítását kezdeményezni, ha a megrendelő, regisztrációjának kitöltésekor valós és pontos adatokat tüntet fel. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő előre nem látható technikai és egyéb problémákért a webáruház felelősséget nem vállal.


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

img comment

 

MjNlZ